Interessante websites

Extra Bijverdienste gezocht?Zoek je een bijvdiensten? Wij zoeken gedreven mensen die ramen en deuren, hout, eiken bijgebouwen … Willen gaan verkopen bij particulieren en bedrijven.

Moderne poorten : De meeste Belgen kiezen er voor om een moderne poort te plaatsen. Dit ondervinden wij dagelijks bij onze klanten. Als we vragen ‘Welk type poort geniet je voorkeur?’ kiest meer dan 70 procent voor moderne poorten boven de andere poortstijlen. Dit betekend dat deze stijl met grote voorsprong de populairste is in Vlaanderen. Moderne budget poorten krijgen dus meestal de voorkeur op klassieke poorten, alhoewel wij deze ook graag ontwerpen! Bij ons staat kwaliteit aan een scherpe prijs hoof in het vaandel!

Traplift prijs berekenen. Kwalitatieve traplift, niet duur. Een selectie van de beste leveranciers van trapliften. Hoeveel kost een traplift? Krijg tot 3 gratis offertes met 1 aanvraag en vergelijk ze. Bespaar tijd & geld. Vergelijk de offertes. Bespaar honderden euro’s.

Waterverzachters vergelijken: Vergelijk vrijblijvend waterverzachters en waterontharders. Zeer gemakkelijk en gebruiksvriendelijk. Bekijk de gehele collectie en vraag een offerte aan.

Stretchtent kopen of huren? Ideaal voor een gezellig diner, als shelter of als overdekt terras aangesloten aan een gebouw. Hoeveel gasten verwacht u? We hebben een groot aanbod in verschillende kleuren en formaten, zodat u zeker uw perfect stretchtent vindt. Wenst u een grotere stretchtent, dan kunnen verschillende tenten aan elkaar gekoppeld worden.

vakantiewoning huren limousin

Je favoriete vakantiehuis binnen handbereik. Kies nu uit het grootste aanbod in Limousin. Geen verborgen kosten. Unieke locaties. Duizenden vakantiehuizen. Winnaar Zoover Award 2019. Typen: Vrijstaande huizen, Boerderijen, Bungalows, Op een vakantiepark, Chalets.

Binnenkijken in een houten huis

Toen Menno ’t Hoen zo’n zes jaar geleden op zoek ging naar een woning met zijn gezin, ging het slecht met de huizenmarkt. Een meevaller voor ‘t Hoen: de gemeente (Alphen aan den Rijn, NL) wilde de wijk waar hij en zijn vriendin een huis wilden bouwen verder ontwikkelen, dus werd er een strook met kavels aangeboden, zonder al te veel poespas. “Vaak gelden er strenge bouwregels als je een huis gaat bouwen op zo’n kavel, over het soort materiaal dat je gebruikt of over de helling van het dak, bijvoorbeeld. Dat was hier gelukkig dus niet zo, we werden helemaal vrijgelaten in het ­ontwerp. Ons huis is van hout, zowel het skelet als de buitenkant. Het werd in 2015 ­opgeleverd.

”Sobere meubels van natuurlijke materialen zorgen voor de finishing touch en hier en daar een kleurrijke toets. “We houden erg van mooie spullen, maar vinden het ook belangrijk dat ze qua toon ­passen bij de rest van het interieur. “We houden van materialen als riet, hout en aardewerk. Nieuwe meubels kiezen we samen uit, maar Tessa neemt meestal het initiatief. Dan komt ze bijvoorbeeld met vijf alternatieven voor een stoel en zegt ze: ‘Welke vind je mooi?’”