Bij Eadev is elke deur een visitekaartje. Een voordeur is het visitekaartje van een woning, zegt men wel eens. Bij Eadev hebt u de keuze uit honderden panelen en deurmodellen met allerlei accessoires om de eigen stijl van uw woning te benadrukken. Van Thuyne Predallen | gewelven.be

Houten deuren

Houten deuren blijven populair, zeker ook omdat er veel afmetingen en vormen mogelijk zijn. Ze geven een authentieke uitstraling aan een woning, bieden uitstekende warmte- en geluidsisolatie en hebben een hogere winddichtheid. Houten deuren zijn gemakkelijk te onderhouden en kunnen in elke kleur geschilderd worden.

PVC deuren

Pvc is een duurzaam product dat in een uitgebreid en gevarieerd kleurenpallet verkrijgbaar is. Vandaar dat steeds meer mensen kiezen voor een deur in kunststof. Pvc-deuren bieden een hoge isolatiewaarde, zijn wind- en geluidsdicht, uiterst stabiel en inbraakveilig. De afwerking is perfect tot in het kleinste detail.

Deuren uit aluminium

Deuren uit aluminium zijn gemaakt van het sterkste materiaal. Vandaar dat ze een betere winddichtheid en inbraakwering bieden. Ze zijn in allerlei kleuren verkrijgbaar, desgewenst met een verschillende kleur aan de binnen- en buitenkant. Aluminium deuren zijn duurzaam, krasbestendig en onderhoudsarm. Contacteer Eadev voor meer informatie over deuren!

Isolatie, decoratie, veiligheid en comfort

Tijdens de zomer hebt u het liever niet al te warm in huis en in de winter wilt u de kou het liefst buiten houden. Dat kan natuurlijk makkelijk, want met rolluiken of zonwering van  Eadev regelt u het binnenklimaat van uw woning precies zoals u wilt!  Maar zonwering en rolluiken bieden nog veel meer voordelen: ze geven u meer privacy, zijn een extra buffer tegen inbraak en bieden daarnaast goede thermische en akoestische isolatie. Ze geven extra comfort aan het leven, zeker als u gebruik maakt van een model met afstandsbediening of een volautomatisch systeem.

Eadev  biedt garagepoorten voor elk pand

Bij Eadev bent u aan het juiste adres voor het professionele plaatsen van garagepoorten. Een garagepoort bepaalt mede de uitstraling van uw pand en dus moet de installatie ervan ook vlekkeloos verlopen. Daarnaast moet elke garagepoort ook isolatie bieden, geluiddempend zijn en gemakkelijk in gebruik natuurlijk.

Alle garagedeuren die Eadev installeert, zijn specifiek voor elke klant op maat. Iedere situatie verlangt een passende oplossing en daar zorgen wij voor. Elke garagepoort voldoet aan alle geldende veiligheidsnormen en heeft standaard een veerbreuk- en vingerknelbeveiliging. U hebt de keuze uit manuele bediening of afstandsbediening. U krijgt twee jaar garantie op de mechanische onderdelen van de garagepoort.

U kunt kiezen uit diverse typen en allerhande mogelijke kleuren.

Sectionale garagepoorten
Een sectionaalpoort biedt meer ruimte, omdat de deur verticaal naar boven open gaat.
Kantelpoort
Kantelpoorten zijn iets goedkoper dan sectionale poorten.
Rolpoorten
Het oprolsysteem van een rolpoort vereist maar een minimale inbouwdiepte.
Draaipoorten
Verkrijgbaar met enkele of dubbele draaivleugels


Zetels voor in je salon kopen

Zetels in alle soorten en maten bekijkt u hier. Kies voor een zetel 2,5- zits of een hoekzetel. Wordt dit jouw nieuwe zetel? In onze zetels kan je heerlijk relaxen in stijl. Kwaliteit, zacht zitcomfort en een stijlvol design staan voorop

Villabouw realisaties

Onovertroffen expertise & service. Kom uw plan vrijblijvend bespreken. Gegarandeerde offerte. Netwerk van vakmensen. Excellente naservice. Jarenlange Expertise. Kwaliteitsgarantie. Services: nieuwbouw, renovatie, modern & klassiek design. Zoek je een passiefhuis ? Hiervoor kan je terecht bij Gruwez.

Heb je plannen om een levend huis te bouwen? Gebruik dan de kennis en ervaring van Architect Gruwez. Onze specialiteit is het bouwen van exclusieve huizen, met meer dan 300 referenties van moderne woningen in Vlaanderen en Zuid Nederland. Moderne woning